Fordele

Hvorfor vælge Byggepladsbelysning?

Hos Byggepladsbelysning bestræber vi os altid på at levere en komplet belysningsløsning til din byggeplads, og med vores produktportefølje sikrer vi, at alle dine behov til belysningen kan opfyldes. På den måde sparer du både tid og penge, da du slipper for at skulle handle med flere forskellige leverandører. Hos Byggepladsbelysning har vi altså det hele samlet under ét tag.

Byggepladsbelysning er en del af Normasym Group, som er et verdensomspændende virksomhed, der producerer og distribuerer LED-belysning. Ved at handle med os får du derfor en virksomhed med international erfaring, hvor kvalitet er alfa omega. Vores lyskilder bliver nøje testet gennem hele deres livscyklus, så du altid er sikret eksklusiv og energieffektiv byggepladsbelysning.

Fordele ved LED

Forskellen på LED og traditionel belysning, som eksempelvis halogenpærer og lysstofrør, er stor, og der er en lang række fordele forbundet ved at opgradere til LED-belysning.

Først og fremmest skal opgraderingen ses som en investering. Vores LED-armaturer har en levetid på mellem 50.000 og 100.000 timer, hvilket vil sige, at de nærmest ikke skal vedligeholdes. Derudover er LED-pærer særdeles energieffektive, og lysdioderne har generelt et lavere strømforbrug samt en højere lumenydelse sammenlignet med konventionel belysning. Det vil sige, at du kan udskifte en 60W glødepære med en 8W LED-pære uden at gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lysstyrke. Alt dette bidrager til et lavere CO2-forbrug, hvorfor LED-belysning er en grønnere og mere miljøvenlig løsning.

Alt i alt er der altså mange penge at spare ved at udskifte den traditionelle belysning med LED. Du sparer op mod 75% på elregningen ved at skifte til LED, og så ligger tilbagebetalingstiden typisk på 1-3 år.