Om os

I 2018 realiserede Rune Søgaard Larsen en idé, som han havde gået med i mange år, og idéen var simpel. Rune ville gøre det lettere for elektrikere og entreprenører at skaffe byggepladsbelysning.

Byggepladsbelysning er en nystartet dansk virksomhed med fokus på salg af LED-belysning til byggepladser. Vi er et kompetent team med uddannede belysningskonsulenter, som har et bredt kendskab til danske såvel som europæiske belysningsstandarder. Vi er med hele vejen fra den første lysberegning, til armaturet er installeret på byggepladsen. Vi leverer altså en komplet løsning, hvorfor du trygt lægge byggepladsbelysningen i vores hænder.

Produkter af højeste kvalitet

Hos Byggepladsbelysning er kvalitet nøgleordet, hvad enten det drejer sig om vores produkter, eller den service vi yder. Vores produktportefølje er omfattet af et komplet anlæg med robuste og stabile produkter, der opfylder alle behov til både indendørs- og udendørsbelysning. Alle vores produkter bliver desuden nøje testet, så vi sikrer, at de lever op til alle gældende standarder.

En del af Normasym Group

Byggepladsbelysning er en del af Normasym Group, som er en verdensomspændende forretning, der til dagligt udvikler og distribuerer LED-armaturer til projekter verden over. Rune stiftede Normasym i 2010, og siden da er det gået stærkt. Normasym har i dag en bred produktportefølje med en blanding af egne LED-produkter og produkter fra andre producenter. På den måde kan Normasym sørge for en totalløsning uanset belysningsprojektets størrelse.